Om du börjat fundera på att sälja dina värdefulla föremål, kanske det är dags att sälja dina antikviteter på auktion. Det är alltid så att en undran väcks när man ser ett foto på ett gammalt konstverk, men det är inte alltid lika tilltalande som när du läser något om ett historiska objekt – som väcker dig till liv. Att veta historien och tidsåldern när konstverket eller designen blev till ger en direkt anslutning till föremålet, på ett sätt som rör dig mer personligen. Många av dessa objekt ger oss en anknytning i vår egen historia historia men också utöver vår tid, vilket gör dessa antikviteter rörande. Dessutom är det viktigt att bevara dessa föremål för kommande generationer i framtiden, så att de också kan uppleva dessa tidsepoker.

Sälja hos oss?

Hos Trademill är historien till föremålet viktigt, då det uppfyller vårt mänskliga behov av att veta värdet på antikviteten. Genom att veta föremålets historia och bakgrund kan vi åka tillbaka till det förflutna och få en bättre bakgrund som ger oss ett mer stabilt värde. De bilder och konstobjekt som säljs på auktion måste också berätta om föremålets autentiska värde. Det är oerhört viktigt för oss, att veta att all konst och design som finns på Trademill är autentiska och därför är vi högst kritiska med alla föremål gällande deras värde. Är man därför intresserad av att sälja sina antikviteter är auktionsförsäljning en god start att börja, eftersom att det är ett sätt att bevara föremålet till nästkommande generation.

Om du är intresserad av att sälja dina antikviteter hos oss, finns vi här för att hjälpa dig med dina föremål. Oavsett om du vill veta värdet eller diskutera priset, så bjuder vi på tjänster som kan hjälpa dig med försäljningen av ditt föremål. Du är välkommen att skicka in dina bilder genom vår hemsida för att diskutera försäljningen av dina föremål.